Wat doe ik?

IMG_2275-23-640x427

Doel

Mijn doel is om mensen te helpen hun kat beter te begrijpen. Op die manier kan ook de kat met zijn gedragsprobleem geholpen worden en kunnen baas en kat gelukkig samen verder leven. Hiermee wil ik proberen te voorkomen dat er minder katten in het asiel of op straat belanden. Elk jaar zit het asiel weer bomvol met katten die een rugzakje hebben. Sommige zijn agressief of ze plassen buiten de kattenbak. Dit kan voorkomen en opgelost worden samen met de eigenaar. Bij het geven van advies, staat de poes centraal en probeer ik een goede balans te vinden tussen wat de kat nodig heeft en wat zijn/haar kattenbaasje aan kan.

Werkwijze

Nadat je met mij contact heeft opgenomen over de problemen van jouw kat, kun je kiezen voor consult aan huis, of consult op afstand. Meer informatie daarover vind je hier.

Ik werk op een kat-vriendelijke manier. Straffen, plantenspuit en bij het nekvel pakken hoort hier dan ook absoluut niet bij.

Ik help kat en hun baasjes door de mens te leren over kattengedrag, door ze te inspireren om meer met hun kat te ondernemen en om er samen voor te zorgen dat er weer een goede band ontstaat tussen baasje en kat of tussen de katten.

 

Zachte en deskundige begeleiding

Dianda is een geweldig persoon om te kennen en in je leven te hebben. Zij was de kattengedragscoach van onze kat Bali en zij heeft ons en haar geholpen met de overgang naar een reis door het land. Met Dianda’s hulp is Bali gestopt met het plassen in huis! Bali was een angstige kat, maar ze is nu veel gelukkiger en zelfverzekerder dankzij Dianda’s zachte en deskundige begeleiding.

Ciara Rubin