Consult en Kosten

Hier vind je informatie over de kosten van mijn diensten.

Consult (aan huis)

€130 (de prijs is exclusief reiskosten = €0,19 per km)

Nadat je een consult aan huis hebt aangevraagd. Zal je een vragenlijst van mij ontvangen via de mail. Ook zal ik vragen of er mogelijkheden zijn of jij het gedrag van jouw kat kan filmen en naar mij toe kan mailen. Als de vragenlijst is ingevuld maken wij een afspraak en kom ik bij je thuis om het gedrag van jouw kat en het probleem te observeren.

Momenteel verzorg ik alleen consulten aan huis in Friesland, Groningen en tot aan Heerhugowaard. Afhankelijk van het probleem zijn er uitzonderingen. 


Consult op afstand

€100 (via skype/telefoon. Hierbij komt ik niet bij je thuis)

Helaas betekent dit dat ik niet jouw kat bij je thuis kan observeren en dus niet de gehele situatie kan zien. Dit kan resulteren in dat ik bepaalde dingen over het hoofd kan zien wat van belang kan zijn. Natuurlijk heeft het ook zo zijn voordelen. Sommige katten reageren heel anders als er een vreemde in huis is en dan zul je net zien dat ze nét niet dat ene gedrag vertonen waarvoor ik langs kom. Daarvoor bied consult op afstand de oplossing.


Informatief consult

€65

Een informatief consult bevat geen stappenplan. Voor een informatief consult kom ik bij je thuis om enkel informatie en advies te geven. Hierbij komt geen groot stappenplan aan te pas maar een handout met wat er besproken is inclusief het advies. Handig voor als je kort advies wil over bijvoorbeeld een verhuizing of de komst van een nieuwe kat of baby.


LET OP: Ik help alleen katten waarvan zeker is dat er geen lichamelijke problemen spelen bij het probleemgedrag. Dit betekent dat de kat moet zijn nagekeken door een dierenarts.

Neem gerust bij alle vragen contact met mij op, zodat wij samen kunnen kijken hoe wij jouw vragen beantwoord krijgen.

Algemene voorwaarden