Consult en Kosten

Hier vind je informatie over de kosten van mijn diensten. Een deel van deze verdiensten gaan naar dierenwelzijn. 

Prijzen

Consult (aan huis): €120 (inclusief 1 vervolg consulten (indien nodig) en het stappenplan).
Nadat je een consult aan huis hebt aangevraagd. Zul je een vragenlijst van mij ontvangen via mail. Ook zal ik vragen of er mogelijkheden zijn of jij het gedrag van jouw kat kan filmen en naar mij toe kan mailen/smsen. Daarna maken wij een afspraak en kom ik bij je thuis om het gedrag van jouw kat en het probleem te observeren.

Na het consult zul je binnen een week het stappenplan ontvangen van mij via mail. Als het nodig is maken wij na 4 weken weer een afspraak voor een eventueel consult. Na het stappenplan blijf ik contact met je houden over de voortgang.

Prijs is exclusief reiskosten = €0,19 per km

Momenteel verzorg ik alleen consulten aan huis in Friesland, Groningen en tot aan Heerhugowaard. Afhankelijk van het probleem zijn er uitzonderingen.

Consult op afstand: €70
Advies via Skype/Telefoon/Mail. Hiervoor kom ik niet bij u thuis.

Helaas betekent dit dat ik niet jouw kat bij je thuis kan observeren en dus niet de gehele situatie kan zien. Dit kan resulteren in dat ik bepaalde dingen over het hoofd kan zien wat van belang kan zijn. Natuurlijk heeft het ook zo zijn voordelen. Sommige katten reageren heel anders als er een vreemde in huis is en dan zul je net zien dat ze nét niet dat ene gedrag vertonen waarvoor ik langs kom. Daarvoor bied consult op afstand de oplossing.

Niet alle problemen kunnen op afstand opgelost worden.

Daarom is het belangrijk dat ik zoveel mogelijk informatie ontvang en zoveel mogelijk filmpjes toe gemaild krijg zodat ik een duidelijk indruk krijg van de gehele situatie.

Nadat ik alles heb ontvangen (en we elkaar gesproken hebben via skype/telefoon), krijg je van mij binnen een week een stappenplan (op maat gemaakt en op basis van wat ik gezien en gelezen heb) en zal ik contact met je blijven houden over de voortgang, ongeacht de duur en advies blijven geven als dat nodig is.

LET OP: Ik help alleen katten waarvan zeker is dat er geen lichamelijke problemen spelen bij het probleemgedrag. Dit betekent dat de kat moet zijn nagekeken door een dierenarts.

Neem gerust bij alle vragen contact met mij op, zodat wij samen kunnen kijken hoe wij jouw vragen beantwoord krijgen.

Algemene voorwaarden