Copyright

Links
Op deze website zul je af en toe links tegenkomen naar bijvoorbeeld een website of artikelen in een webshop. Als ik verwijs naar een webshop, een product in een webshop of een link, dan is dit uit enthousiasme voor het product of de website. Of dat ik nieuwsgierig er naar ben of er ervaring mee heb.

Soms is het een link naar een webshop of product met wie ik samen werk. Als dat het geval is, vermeld ik dit boven aan het artikel.

Foto’s
De foto’s op kattigekatten.nl zijn rechtenvrij, tenzij dit anders is aangegeven. De foto’s komen van pixabay en picjumbo en tenzij de foto’s via een andere bron komen, staat deze bron erbij vermeldt. Ik vraag altijd toestemming voor het gebruik van foto’s die niet rechtenvrij zijn. Deze foto’s mag je niet overnemen, mits je toestemming van de eigenaar hebt.

Neem je beeld van Pixabay en Picjumo over via deze site, dan is dit op eigen risico.

Tekst
Tekst wat afkomstig is van deze website mag niet zonder toestemming overgenomen worden. Mits er toestemming voor is. Kleine stukjes tekst of zinnetjes mogen gebruikt word met een verwijzing naar kattigekatten.nl.