Wie ben ik?

Kattengedragstherapeut

Mijn naam is Dianda van Gunst, geboren in de winter van 1990, woonachtig in Tytsjerk te Friesland en geobsedeerd door katten en hun gedrag. Nieuwsgierig hoe het allemaal begon, wie ik ben en waar ik mee kan helpen? Lees dan verder!

Suki en Hiro

Ik ben opgegroeid met honden en katten en daar lag als kind ook altijd mijn passie. Dus toen ik ging samenwonen was het eerste wat er kwam een poes. Ze was een halfjaar oud toen we Suki adopteerde en ik was helemaal verkocht! Mijn interesse in haar gedrag werd steeds groter. Daarna volgde er een tweede poesje: Hiro. Ik ging observeren en loste daardoor gedragsproblemen bij Suki en Hiro op. Dat het ook nog eens lukte was zo gaaf!

Een tijd daarna zag ik op Animal Planet een Amerikaanse serie voor bij komen. Hij was de kat-variant van de Dog Whisperer. Het programma heet ‘My Cat From Hell’ met Jackson Galaxy. Een grote man met een baardje, piercings en veel tattoos. Ik was verkocht! Ik had mijn droom baan gevonden! Ik moest en zou kattengedragstherapeute worden!

En nu?

Ik heb de opleiding ‘dieren leren verstaan’ gevolgd via dierendialoog.nl en mijn diploma behaald van de Engelse opleiding Cat Psychology and TrainingIn mei 2017 ben ik begonnen met de kattengedragsopleiding van Sarah Ellis via icatcare. Deze heb ik in November 2018 afgerond.

Bij mij kun je terecht als je problemen hebt met jouw kat(ten), voor kattengedrag advies, informatie of als je gewoon een vraag hebt. klik hier: wat doe ik.