Wie ben ik?

Kattengedragstherapeut

Mijn naam is Dianda van Gunst, geboren in de winter van 1990, woonachtig in Tytsjerk te Friesland en geobsedeerd door katten en hun gedrag. Nieuwsgierig hoe het allemaal begon, wie ik ben en waar ik mee kan helpen? Lees dan verder!

Suki en Hiro

Ik ben opgegroeid met honden en katten en daar lag als kind ook altijd mijn passie. Dus toen ik ging samenwonen was het eerste wat er kwam een poes. Ze was een halfjaar oud toen we Suki adopteerde en ik was helemaal verkocht! Mijn interesse in haar gedrag werd steeds groter. Daarna volgde er een tweede poesje: Hiro. Ik ging observeren en google’de er op los, en loste daardoor een aantal kleine gedragsproblemen bij Suki en Hiro op. Dit triggerde mijn interesse voor kattengedrag.

Niet lang daarna kwam ik er achter dat er zoiets bestaat als een kattensgedragstherapeut/adviseur door het zien van een Amerikaanse serie op Animal Planet. En op dat moment wist ik het: dat word ik!

En nu?

In februari 2016 ben ik Kattige Katten opgestart. Ook heb ik de opleiding ‘dieren leren verstaan’ gevolgd via dierendialoog.nl en mijn diploma behaald van de Engelse opleiding Cat Psychology and TrainingIn mei 2017 ben ik begonnen met de kattengedragsopleiding van Sarah Ellis via icatcare. Deze heb ik in November 2018 afgerond. Daarnaast probeer ik mijn kennis up to date te houden door workshops en lezingen te volgen.

Bij mij kun je terecht als je problemen hebt met jouw kat(ten), voor kattengedrag advies, informatie of als je gewoon een vraag hebt. klik hier: wat doe ik.