5 katten die het internet veroverden met een videobomb

5 Katten die het internet veroverden met een videobomb

Katten hebben de harten van velen veroverd en het internet is daarop geen uitzondering. Katten zijn nu eenmaal schattig, grappig, en soms zelfs ondeugend. Het is geen wonder dat zoveel mensen graag video’s van katten bekijken. In deze blogpost bespreken we vijf katten die het internet veroverden met een videobomb.

1. Grumpy Cat

Grumpy Cat is zonder twijfel één van de bekendste katten op het internet. De kat heeft een permanent chagrijnige gezichtsuitdrukking en dat maakt hem onweerstaanbaar schattig. Grumpy Cat werd beroemd nadat een foto van hem viraal ging op Reddit en sindsdien heeft hij de harten van vele internetgebruikers veroverd. De kat heeft zelfs een eigen merchandise-lijn en is het onderwerp van tientallen memes.

2. Maru

Maru is een schattige Schotse vouwoorkat uit Japan. Hij is bekend geworden door zijn liefde voor dozen. Maru probeert zichzelf altijd in dozen te persen, hoe klein de doos ook is. Zijn eigenaar heeft tientallen video’s van hem gemaakt en deze zijn miljoenen keren bekeken op YouTube. Maru is een echte internetster geworden en heeft zelfs zijn eigen boek en merchandise-lijn.

3. Keyboard Cat

Keyboard Cat is een internetmeme die begon met een video van een kat die een keyboard bespeelt. De video werd in 2007 geüpload en werd al snel een hit op YouTube. De video werd duizenden keren bekeken en er ontstonden verschillende parodieën op. Keyboard Cat is een icoon geworden op het internet en wordt nog steeds regelmatig gebruikt in memes.

4. Lil Bub

Lil Bub is een schattige kat met een afwijking. Ze heeft een onderontwikkelde onderkaak waardoor haar tong altijd uit haar mond hangt. Lil Bub werd beroemd nadat er foto’s van haar werden geplaatst op Reddit. De foto’s gingen viraal en Lil Bub werd een internetster. Ze heeft een eigen boek, merchandise-lijn en is het onderwerp van verschillende documentaires.

5. Henri Le Chat Noir

Henri Le Chat Noir is een zwarte kat uit Seattle die bekendheid verwierf door zijn cynische en filosofische monologen. In de video’s spreekt Henri in het Frans over zijn dagelijkse belevenissen en zijn kijk op het leven. De video’s zijn een hit op YouTube en Henri heeft inmiddels zijn eigen boek en merchandise-lijn.

FAQs:

1. Wie is de beroemdste kat op het internet?

De beroemdste kat op het internet is Grumpy Cat.

2. Waarom houden mensen van katten op het internet?

Mensen houden van katten op het internet omdat ze schattig, grappig en soms zelfs ondeugend zijn.

3. Wat is de beste manier om een kat te filmen?

De beste manier om een kat te filmen is door hem of haar gewoon zijn of haar gang te laten gaan en te wachten tot er iets grappigs gebeurt.

4. Hoeveel katten zijn er op het internet?

Er zijn ontelbaar veel katten op het internet.

5. Wat is de toekomst van katten op het internet?

Katten zullen waarschijnlijk altijd een belangrijke rol spelen op het internet. Ze zijn nu eenmaal schattig, grappig en soms zelfs ondeugend. Het is niet voor niets dat ze zoveel fans hebben.